Κλείσε τη θέση σου

Κάνε την εγγραφή σου για να λάβεις το zoom link

Workshop «Δεν βρίσκουμε το σκοπό μας, γινόμαστε ο σκοπός μας», ανοιχτό για το κοινό. 5 Ιουλίου 2023 και η ώρα 19:30-21:30. Δωρεάν online μέσω της πλατφόρμας zoom (με την εγγραφή σας λαμβάνετε τις πληροφορίες παρακολούθησης)

Βιολέττα-Ψωφάκη

Εισηγήτρια

Βιολέττα Ψωφάκη, PCC Life & Transformational Coach HeartMath Coach, Mentor Coach Ho’oponopono Practitioner, Spiritual Guiding, ICM Academy Trainer, Συγγραφέας

Ο Αριστοτελικός όρος «εντελέχεια» σημαίνει τέλος, ολοκλήρωση, τελειοποίηση, σκοπός. Τα όντα έχουν έμφυτο σκοπό, ο σκοπός τους βρίσκεται μέσα τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν βρίσκουμε το σκοπό μας, γινόμαστε ο σκοπός μας. Είμαστε το «δοχείο» που περιέχει το σκοπό μας.

Ο σκοπός είναι αποτέλεσμα αυτογνωσίας και εξελίσσεται μέσω της αλλαγής οπτικής, η οποία οδηγεί σε αλλαγές στη σκέψη και τη συμπεριφορά.

Θα εξερευνήσουμε το θέμα του σκοπού, τα επίπεδά του, κάποια εμπόδια και πώς μπορούμε να τον αναγνωρίσουμε. Οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να έχουν δίπλα τους τετράδιο και στυλό.

nasos-fotopouloso-200x200-1

Θα γίνει και μια ολιγόλεπτη παρουσίαση των προγραμμάτων της ICM Academy για την χρονιά 2023-2024 από τον Νάσο Φωτόπουλο, Υπεύθυνο της Ακαδημίας.

Ιδρυτής και υπεύθυνος της Ακαδημίας είναι ο Νάσος Φωτόπουλος, Life, Business & Executive Coach, NLP Master Certified Practitioner & Coach, ICF Professional Certified Coach (PCC), ICF Registered Mentor Coach, IAPC&M Accredited Master Coach (AMC), ICA Certified Professional Coach (CPC), Group, Team & Action Learning Coach, Corporate Trainer και Public Speaker.

© 2024 ICM Academy. All Rights Reserved

Σκέφτεστε κάτι;

Αφήστε μας το μήνυμά σας